Termeni și condiții de participare la Desculț în Iarbă

Termeni si conditii de participare

Termeni si conditii de participare  la “Desculț în Iarbă”, 28-30 iulie 2023, Târgu Mureș.

 1. Termeni generali.

Acesti Termeni si conditii se aplica pentru evenimentul “Desculț în Iarbă”  organizat de Asociația SmartStudent denumit organizator.

Termeni definiti in cuprinsul prezentului document:

ORGANIZATOR/UL  – Asociația SmartStudent, cu sediul in localitatea Târgu Mureș, CIF: 34175635.

EVENIMENT – “Desculț în Iarbă”

SPECTACOL : orice eveniment organizat de organizator, format din spectacole artistice/culturale sau de divertisment, alte atractii/servicii gratuite sau cu plata oferite de organizator sau unul dintre partenerii comerciali acestuia in una din zonele de desfasurarea a evenimentului si la un anumit interval orar.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a planifica/organiza/modifica oricare dintre activitatile, spectacolele sau serviciile din timpul evenimentului.

DURATA EVENIMENT: intre 28-30 iulie 2023, perioada care acopera si valabilitatea biletelor/abonamentelor.

CUMPARATOR: persoana care achizitioneaza bilet/abonament/invitatie la eveniment din surse oficiale.

ABONAMENT: un document emis pe suport de hartie sau in format electronic, prin care se acorda dreptul la o BRATARA cu ACCES pentru 3 ZILE la evenimentul “Desculț în Iabrbă”;Toate abonamentele sunt nenominale si au un numar unic. Achizitionarea abonamentelor obliga cumparatorii la respectarea Termenilor și Conditiilor Generale enumerate mai jos, toate procedurile legate de acces la eveniment, de cumparare a biletelor/abonamentelor, invitatiilor si orice reguli de participare la eveniment.

BILET: un document emis pe suport de hartie sau in format electronic, prin care se acorda dreptul la o BRATARA DE ACCES pentru 1 ZI  la evenimentul “Desculț în Iarbă”; Toate biletele sunt nenominale si au un numar unic.Achizitionarea abonamentelor obliga cumparatorii la respectarea Termenilor și Conditiilor Generale enumerate mai jos,toate procedurile legate de acces la eveniment, de cumparare a biletelor/abonamentelor, invitatiilor si orice reguli de participare la eveniment.

BRATARA ACCES: o bratara din material cu cod unic care permite cumparatorului accesul in anumite zone ale evenimentului.

PARTENER COMERCIAL:  operator economic sau altă PF, PJ sau PFA care desfasoara activitati comerciale la eveniment in baza unui contract cu organizatorul.

PARTICIPANT – orice persoana care participa la eveniment in orice calitate.

PARTICIPANT NEAUTORIZAT – persoana care obtine accesul in festival ilicit, fara a avea bratara de acces.

PRODUS: orice tip de produs care poate fi achizitionat de la organizator sau oricare partener comercial din cadrul evenimentului.

SERVICIU: orice serviciu pus la dispozitie de organizator sau de partenerii comerciali, gratuit sau cu plata, in cadrul evenimentului.

TCP: Termeni si conditii de participare.

Acesti “Termeni si conditii de participare” definesc regulile si obligatiile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte si definesc drepturile si obligatiile Organizatorului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti “Termeni si conditii” , fara o instiintare in prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul dreamfestival.ro, pagina Termeni si conditii.

Acesti “Termeni si conditii” se aplica tuturor participantilor la eveniment, iar prin accesul la eveniment orice participant accepta acesti “Termeni si conditii ” care sunt valabile pe perioada nedeterminata. Participantii neautorizati nu detin nici o relatie contractuala cu organizatorul si nu au nici un fel de drepturi in relatia cu acesta. Organizatorul nu isi asuma nici un fel de obligatie fara de participantii neautorizati.

Organizatorul poate modifica oricand acesti “Termeni si conditii ” fara notificarea in prealabil a participantilor/partenerilor.

 1. Acces & Participare la eveniment.
 1. 1. Bilete, abonamente si bratari.

Accesul la eveniment se face conform orarului afisat. Prin achizitionarea unui Bilet/Abonament valid fiecare Participant isi asigura dreptul de a participa la eveniment si isi asuma obligatia de a cunoaste drepturile și obligatiile din cadrul acestuia.

Participarea la eveniment se poate face cu unul din următoarele tipuri de Bilete/Abonamente:

Abonament Individual – asigura Participantului adult accesul la eveniment pe toata durata acestuia.
Abonament Family- asigura Participantilor adult si copii accesul la eveniment pe toata durata acestuia.

Abonamente VIP -asigura Participantului adult accesul la eveniment pe toata durata acestuia. Participantul posesor de abonament VIP beneficiaza de acces intr-o zonă special amenajata cu paza si zona bar/food. Accesul la eveniment pentru posesorii de abonamente VIP se face printr-o intrare separata.
Bilet de o zi -asigura Participantului adult accesul la eveniment pe durata unei zile de eveniment, de la ora 10:00 din ziua accesului la eveniment si pana la ora 23:00 sau ora de inchidere a evenimentului din acea zi.
Invitații Standard – asigura Participantului adult accesul la eveniment pe toata durata acestuia.
Invitații VIP -asigura Participantului adult accesul la eveniment pe toata durata acestuia.
Invitații de o zi – asigura Participantului adult accesul la eveniment pe durata unei zile de eveniment, de la ora 10:00 din ziua accesului la eveniment si pana la ora 23:00 sau ora de inchidere a evenimentului din acea zi.

IMPORTANT!!! Posesorii de invitatii se vor prezenta la INFO POINT pentru a preschimba invitatiile in bratari de acces.

Pensionarii, veteranii de razboi, persoanele cu handicap* si copii* pana la 14 ani au acces gratuit la eveniment. (* doar cu insotitor adult – peste 18 ani).

Studentii posesori de Smart Student Card au reducere 25% la accesul la eveniment.

Biletele pot fi cumparate online (livetickets.ro) sau din reteaua de locații partenere

Abonamentul asigura accesul Participantilor in trei zile de eveniment,  23 -25 iunie 2023, incepand cu ora 10:00 , program 10.00-24.00.

Biletul asigura accesul Participantilor in una dintre cele trei zile de eveniment, 23,24 sau 25 iunie 2023, incepand cu ora 10:00 , program 10.00-24.00 pentru o zi.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerii festivalului enumerati mai sus.

Este strict interzisa revanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona festivalului a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

In momentul validarii biletului (indiferent de tip) Participantul primeste o bratara intacta de o anumita culoare in funtie de tipul de bilet/abonament, care ii asigura intrarea in spatiul festivalului.

Bratarile sunt netransferabile și netransmisibile.

Participantul trebuie sa pastreze bratara, pe toata perioada evenimentului, la încheietura mainii sau (in cazuri exceptionale)  in alt loc vizibil, cu conditia ca bratara sa nu poata fi scoasa fara a fi deteriorata.

Organizatorii pot inspecta oricand bratarile pe intreaga zona de desfasurare a evenimentului si pe toata durata acestuia. Pierderea, avarierea sau distrugerea bratarii este responsabilitatea exclusiva a participantului. In cazul avarierii sau pierderii, bratara nu mai ofera Participantul este obligat sa achizitioneze un nou bilet chiar daca nu isi doreste sa mai participe la eveniment. Organizatorul isi rezerva dreptul de a insoti in afara perimetrului festivalului persoanele care nu poarta bratara la mana.

2.2 Reguli de acces la eveniment.

Accesul minorilor ( 0-14 ani) în cadrul festivalului se va face DOAR INSOTITI DE MINIM UN ADULT si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.

Intrarea la eveniment este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite.

Minorii sub 14 (patrusprezece) ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului doar insotiti de minim un parinte (tutore) si supravegheati in permanenta de catre acestia.

Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și în urma prezentării unui document de identitate.

La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentantilor Organizatorului sau a altor organe competente sau autoritati, insotitorul/participantul are obligatia sa prezinte documente care atesta varsta minorului (certificate nastere, carnet de elev, pasaport sau orice alt document care conține poza minorului) si/sau documentele sale de acces și actele de identitate.

Accesul se face doar pe la intrarile special amenajate, cu respectarea procedurilor de inregistrare a biletelor , a regulilor de check-in si acces. Participantii au obligația ca pe langa Bilet/Abonament/Invitatie să aibă asupra lor acte de identitate.

Pentru desfasurarea in siguranta a evenimentului, organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul la eveniment cu urmatoarele produse:

Mancare si Bautura de orice tip; Droguri; Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);  Produse cosmetice; Ghiozdane sau borsete mai mari de 29cm x 21cm x 12cm ;  Cutii de băutură; Orice tip de bautura in orice tip de recipient; Conserve; Artificii;Lasere;  Spray-uri; Bannere susținute de bețe; Scaune; Cuțite, arme, obiecte contondente; Lanțuri; Articole pirotehnice; Mâncare sau băuturi; Umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor); Materiale inflamabile sau explozive; Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR; Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.

Este permis accesul cu: Aparate de fotografiat compacte; Biberoane; Brichete ; Camere GoPro;  Selfie stick-uri; Baterii externe; Medicamente; Insulină; Picături – uz medicinal; Spray inhalator pentru astm;

Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică. Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea Festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare Participant și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca Organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele. Toți participanții sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte nepermise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul Festivalului.

2.3 Participarea la eveniment

Participarea adultilor (parintilor) si minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe propria raspundere a adultilor ( parintilor) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:

 1. a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Spectacolele includ şi puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nici o raspundere.
 2. b) Pentru zonele de joaca, distractie si sport si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii adulti ( parinte ) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica necesara pentru participare isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

2.4 Persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase si uneori accesul nu va fi facil.

Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocam un numar total de minimum 100 invitatii gratuite.

O invitatie este valabila pentru 1 persoana pentru cele 3 zile de festival (un copil cu handicap, un adult-insotitor, un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia).

Adultul cu handicap mediu sau usor beneficiaza de bilete de intrare gratuit dar însoțitorul acestuia va beneficia de bilet achitand pretul corespunzator categoriei de bilete/ abonamente vizate.

Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.

Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs. cu 21 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail office@descultiniarba.ro impreuna cu urmatoarele informatii si documente:

– numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia

– certificatul medical emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;

– documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte; tutore legal).

– numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitorului acesteia;

– certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat);

– documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.

Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestatie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea spectacolului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.

Accesul la festival se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu handicap, cat si pentru insotitorul acesteia, cat si pe baza bratarii primite la check-in.

Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele cu nevoi speciale trebuie să trimită o aplicație care să conțină o copie a certificatului de încadrare în grad de handicap și o copie a cărții de identitate la adresa office@descultiniarba.ro.

Perioada de înscriere este 01.06.2023 –27.07.2023. Toate cererile trimise în afara acestei perioade nu vor fi luate în considerare.

Accesul persoanelor cu nevoi speciale se face numai în baza actului de identitate și a confirmării primite pe e-mail după evaluarea aplicației. Aplicațiile incomplete și aplicațiile trimise la alte adrese de e-mail nu vor fi luate în considerare.

Menționăm pentru persoanele cu probleme locomotorii, care utilizează un scaun rulant pentru deplasare, că în unele zone din cadrul Festivalului nu sunt prevăzute intrări cu facilități pentru scaun rulant.

2.5 Minorii

Dupa orele 18:00 in fiecare zi a Festivalului, datorită zgomotului foarte puternic produs în zona scenei principale a Festivalului, Organizatorul nu recomandă prezența în acea zona a copiilor sub 7 ani. Este recomandat ca minorii sub 5 ani trebuie să poarte căști antifonice.

Minorii vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.

Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri.

Minorii sub 5 ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

Accesul minorilor între 5 – 14 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte.

Accesul minorilor între 14-18 ani, neinsotiti se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere) și a actului de identitate. Accesul in festival fara insotitor se face doar daca un adult să își asuma răspunderea pentru un minor și astfel are obligația să completeze și să semneze Anexa 1 – „Declarația de angajament”, fără de care nu va fi permisă intrarea minorului în Zona Festivalului. Persoana responsabilă va furniza în cadrul declarației de angajament date de contact la care poate fi contactată în cazuri de urgență. Declaratia de angajament se poate semna doar in original in fata unui angajat din partea organizatorului, iar adultul trebuie sa aiba asupra lui un buletin de identitate.

2.6 Obiectele pierdute

În ceea ce privește obiectele pierdute, Organizatorul va amenaja un spațiu special în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile în termen de 72 ore, dar nu mai tarziu de următoarea zi după încheierea festivalului, ora 12:00. Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile Participanților ori pentru eventualele pagube produse. Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de genul acesta în Zonele Festivalului.

Pentru confortul Participanților, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri temporar accesul acestora în anumite zone, în cazul în care consideră că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată. Organizatorul nu operează facilități de depozitare a bagajelor sau de depozitare în cutii de valori în cadrul Festivalului. Obiectele pierdute și găsite pot fi predate la biroul de informații indicat pe hartă; Participantii  se pot interesa în legătură cu obiectele pierdute la același birou.

2.7 Reguli de comportament la eveniment

Este interzisă orice acțiune sau comportament care poatepune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a altor persoane si/sau care pot încălca drepturile personale ale acestora.

Este interzisă vânzarea/comercializarea/oferirea băuturilor alcoolice  minorilor sub 18 ani și persoanelor aflate în stare de ebrietate de către nici un Partener din cadrul Festivalului.

Este interzisă orice formă de activitate comercială sau publicitară în Zona Festivalului fără permisiunea scrisă a Organizatorului.

In cadrul Festivalului exista categorii de Servicii și Produse pentru care se percepe plată, in afara platii biletului/abonamentului de intrare, si categorii de Servicii și Produse gratuite.

Participantii la Festival se obligă să plătească  si vor efectua plata Produselor și Serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de Partenerii sau de Organizator.

 1. Foto/Video.

Organizatorul detine toate drepturile de imagine asupra întregului Festival și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate atât de propriul personal, cât și de Participanți, în orice materiale realizate cu ocazia si pentru promovarea Festivalului si a partenerilor acestuia.

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nici o pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video profesionale pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor.

Fotografierea este permisa cu aparatele compacte sau telefoane mobile .

Toți Participantii, prin accesul in zona Festivalului, acordă Organizatorului (precum și celor autorizați de acesta), prin luarea la cunoștință a Termenilor si Conditiilor de Participare, permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor lor.

Persoana care a realizat înregistrările conform regulilor mai sus-menționate va obține drepturi de folosință transferabile și exclusive cu privire la înregistrările Participantilor, iar orice prezentare a respectivelor imagini/filmari trebuie să fie în legătură cu Festivalul sau promovarea acestuia.

Organizatorul și/sau persoanele autorizate de acesta vor avea dreptul nerestricționat de de a utiliza, copia, publica, face publice, difuza public și distribui astfel de înregistrări cu imagini ale Participantilor, fără a fi necesar să îi remunereze in vreun mod pe Participanti pentru aceasta. Toate aceste utilizari ale materialelor se vor realiza în special în scopul promovării Festivalului de catre Organizator sau partenerii acestuia .

Participantii prin accesul in Festival nu au dreptul, în limitele prevederilor legale, să ridice pretenții de orice natura împotriva Organizatorului în legătură cu orice înregistrări și publicarea lor conform celor prevăzute mai sus.

 1. Reguli de comportment in zona festivalului.

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate in acestsi Termeni si Conditii de Participare.

Participantilor nu le este permis sa desfaşoare orice fel de activitati ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

Organizatorul nu işi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (material sau fizice) cauzate prin nerespectarea TCP şi va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.

Participantii sunt obligati, ca in incinta festivalului, sa respecte şi sa nu distruga mediul inconjurator şi Complexul Weekend Targu Mures inclunzand constructiile si spatiile verzi aferente.

Pe perioada festivalului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra şi fotografia evenimentul. Participantii iau la cunoştinta ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-ul festivalului www.descultiniarba.ro) şi de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Participantii iau la cunoştinta ca in incinta festivalului este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

Minorilor le este interzisa servirea şi consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

5.Produsele și modalitatea de plată.

În Zona Festivalului vor exista puncte de unde Participanții pot obține Produsele și Serviciile puse la dispoziție de către Organizator.

Participanții au obligația să folosească în Zona Festivalului doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator. Modalitatea de plată pentru produsele și serviciile oferite în Zona Festivalului sunt token-uri cu utilizare multiplă, puse la dispoziție de către Organizator pentru plata in zona de BAR.

Plata cu numerar în Zona Festivalului se poate realiza in toate zonele Festivalului, in afara zonei de BAR unde se pot folosi exclusiv TOKEN-uri.

Emiterea unui bon fiscal și/sau a unei facturi pentru Produsul/Serviciul achiziționat, cade în sarcina comercianților (Partenerilor Comerciali).

În cazul în care un Participant dorește factura fiscală pentru Produsele/Serviciile achiziționate în cadrul Festivalului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare comerciant (Partener Comercial) în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii Parteneri Comerciali.

Procedura privind tranzacțiile cu TOKEN pe perioada Festivalului este următoarea:

La intrarea în Zonele Festivalului, după obținerea BRATARII DE ACCES, este recomandabil ca fiecare Participant să se deplaseze la una din locațiile CREDIT pentru a-și achizitiona TOKENS cu care poate plati in zona de BAR.

Returnarea TOKENURILOR nefolosite la sfârșitul Festivalului: Participantul are posibilitatea ca oricând dorește să primească înapoi suma de bani contra TOKENURILOR NEFOLOSITE pana următoarea zi după încheierea festivalului, la ora 22.00. După această dată sumele neutilizate nu vor mai fi restituite.

Returnarea TOKENURILOR se efectuează exclusiv în numerar la locațiile CREDIT aflate în Zona Festivalului.

TOKENURILE neutilizate și nereturnate (nefiind solicitate până cel târziu următoarea zi după încheierea festivalului, ora 22.00) rămân în proprietatea Organizatorului.

 1. Site (www.descultiniarba.ro)

Organizatorul nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natură, pentru orice fel de prejudiciu care poate rezulta din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informației prezentate pe Site în legătură cu Festivalul sau orice tip de erori sau omisiuni în conținut ce pot genera prejudicii.

Organizatorul nu stocheaza informatii personale si nu prelucreaza date personale alte utilizatorilor.

Site-ul NU conține cookie-uri.

Organizatorul, fără nicio notificare prealabilă, poate șterge, modifica sau adăuga orice informație pe Site, poate suspenda activitatea Site-ului.

Orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute pe Site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții Organizatorul nu poate garanta conținutul Site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora. Organizatorul nu oferă garanții, de nicio natură cu privire la faptul că Site-ul va funcționa neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel. Site-ul poate fi întrerupt de către proprietar sau administratori în orice moment fără nicio notificare prealabilă și fără niciun fel de pretenție de orice fel din partea utilizatorilor acestuia.

Organizatorul, la alegerea sa, va stabili condițiile de desfășurare ofertelor promoționale, tombolelor și concursurilor  de pe Site, în condițiile legii. Promoțiile, tombolele și concursurile se desfășoară pe perioadă limitată și expiră automat la data menționată pentru fiecare promoție, tombolă sau concurs în parte. Orice promoție, tombolă sau concurs poate fi întreruptă sau anulată în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

Toți participanții vor fi însă anunțați de întreruperea sau anularea respectivă.

 1. Securitatea

Pe teritoriul festivalului Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat şi acreditat sa faca acest lucru. In timpul evenimentului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu aceştia şi sa le respecte instructiunile in caz de urgenta.

In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.

Ținând cont de anvergura Festivalului, Organizatorul trebuie să ia măsurile corespunzătoare, astfel încât Participanții să fie informați despre măsurile și activitățile de prevenire și protecție din cadrul Zonei Festivalului.

Fiecare Participant are obligația de a manifesta un comportament civilizat față de ceilalți Participanți ai Festivalului. În mod deosebit, în scopul unei bune desfășurări a Festivalului, Participanții au următoarele obligații:

să comunice imediat echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice situație despre care au motive întemeiate să o considere un pericol pentru securitatea și sănătatea Participanților
să aducă la cunoștința echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice fel de incidente suferite de propria persoană
să coopereze cu echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, autorităților competente, voluntarilor, pentru a permite asigurarea unei bune desfășurări a Festivalului, fără riscuri pentru securitate și sănătate
să respecte prevederile legislației din domeniul securității și sănătății și măsurile de aplicare a acestora
Participantul care observă un incendiu are obligația să anunțe prin orice mijloc echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, pentru limitarea și stingerea incendiului,
în caz de incendiu, orice Participant are obligația să acorde ajutor

 1. Copii pierduti.

Copiii pierduti si gasiti trebuie adusi la orice Punct INFO  (zona ce va fi marcata pe harta festivalului si se afla in proximitatea intrarii principale in festival). Parintii ii pot recupera dupa ce urmeaza procedura de de identificare a copilului.

 1. Sanctiuni.

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta festivalului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta festivalului, in cazul incalcarii Termenilor si Conditiilor de Participare sau a unei legi in vigoare din Romania.

 1. Forta Majora.

In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizatorul sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din acesti Termeni si Conditii de Participare.

Organizatorul nu are obligația să anuleze Festivalul în caz de vreme nefavorabilă.

În cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea Festivalului de către Organizator din motive de forță majoră, Festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate.

Participantii iau notă în mod expres de faptul că pot achiziționa și Produse și Servicii în legătură cu Festivalul care sunt oferite de alți Parteneri Contractuali, și nu de către Organizator. În astfel de cazuri, contractul este încheiat direct între Participant și Partenerul Comercial, iar drepturile și obligațiile decurgând din relația juridică se aplică exclusiv Participantului și Partenerului Comercial.

Participantul confirmă în mod expres că nu pot ridica nicio pretenție împotriva Organizatorului în legătură cu Produsele și Serviciile respective sau în legătură cu contractul pentru respectivele Produse și Servicii. Organizatorul declară, de asemenea, în general, că nu răspunde în niciun fel în legătură cu Produsele și Serviciile furnizate de Partenerii Contractuali.

În cazuri de forță majoră (așa cum sunt acestea definite de Codul Civil), Organizatorul poate lua decizia unor modificări sau chiar anularea Festivalului în situații excepționale.

 1. Drepturi și obligații. Limitarea răspunderii Organizatorului.

Organizatorul poate efectua modificări ale programului  Festivalului în mod unilateral.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau reorganiza programul Festivalului, Serviciile și/sau Produsele oferite în cadrul acestuia la alegerea sa, în funcție de necesități.

Participantii nu au dreptul să ridice pretenții împotriva Organizator cu privire la respectivele modificări ulterioare ale programului, serviciilor sau produselor oferite. Organizatorul nu va putea garanta Participantului disponibilitatea, conținutul, calitatea și cantitatea Programelor și Serviciilor sau Prestatiilor artistice.

Totusi Organizatorul depune toate eforturile pentru a oferi Programele, Serviciile si Prestatiile Artistice comunicate în prealabil și, dacă oferirea acestora devine imposibilă, va înlocui programul anulat sau Serviciul comunicat în prealabil cu un alt program, serviciu sau prestatie artistica asemanatoare.

Organizatorul nu acordă nici o garanție în legătură cu durata procesului de intrare  și calitatea distracției, și exclude în mod explicit rambursarea către Participant a prețului Biletului sau Abonamentului de intrare, sau acordarea unei reduceri ulterioare sau plata de daune-interese, despăgubiri sau compensații de orice natură din aceste motive.

În Zona Festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.

Organizatorul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii sau vătămări care s-ar putea ivi în urma participarii la diverse activitati, jocuri sau focuri de artificii. Participanții își asumă întreaga responsabilitate asupra capacității de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activități din cadrul Festivalului.

FOARTE IMPORTANT! Recomandăm efectuarea unor controale medicale de specialitate înainte de a participa la astfel de activități care presupun, printre altele, un nivel crescut de efort.

În cadrul Festivalului se vor desfășura diverse jocuri de lumini de mare intensitate și efecte pirotehnice care pot dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. Participanții care suferă de boli psihice, fizice și care pot fi afectați în vreun fel de zgomote puternice, efecte vizuale speciale, zone aglomerate, efecte speciale sonore sau orice alte asemenea elemente, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi.

Intre Organizator și Participantul Neautorizat nu exista nici un fel de relatie contractuala, Organizatorul exclude în mod explicit orice răspundere față de Participantul Neautorizat pentru încălcare contractuală și pentru toate pretențiile pe care le poate ridica un consumator. Participantul Neautorizat nu are voie să participe și trebuie să părăsească Zona Festivalului fără întârziere.

Organizatorul are dreptul de a înceta cu efect imediat relația juridică cu Participantul (având Bilet sau Abonament) care a încălcat orice prevedere a prezentelor TCP în legătură cu Festivalul. Într-o astfel de situatie, Organizatorul poate invalida Biletul Participantului sau îi poate scoate Brățara, iar Participantul va fi obligat să părăsească Festivalul.

Participantii pot utiliza Serviciile și Produsele furnizate de Partenerii Comerciali exclusiv pe riscul propriu. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere pentru prejudiciile ce decurg din sau sunt suferite în legătură cu cumpărarea sau utilizarea unor Servicii și Produse furnizate de Partenerii Comerciali.

Participantii pot intra la Festival exclusiv pe riscul propriu. Organizatorul va răspunde doar pentru încălcările contractuale intenționate care îi sunt imputabile și încălcările contractuale care pun în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, dacă prejudiciile respective sunt cauzate de Organizator, și exclude orice răspundere dincolo de drepturile legale explicite ale Participanților în legătură cu orice alt prejudiciu, inclusiv cele care afectează viața umană, integritatea sau sănătatea fizică sau daunele materiale.

Participantii și Participanții Neautorizați sunt pe deplin răspunzători, atât în baza dreptului civil, cât și a dreptului penal, pentru orice prejudiciu pe care l-au cauzat Organizatorului, Partenerilor Contractuali ai acestuia, altor Participanti și Terți în cadrul Festivalului sau în legătură cu Festivalul. Organizatorul nu răspunde pentru niciun prejudiciu cauzat oricărui Participant , Participant Neautorizat sau Terț de activitățile sau omisiunile ilicite ale oricărui Participant , Participant Neautorizat, animal de companie sau Terț. Organizatorul nu răspunde pentru nici un prejudiciu care poate să apară în afara Zonei Festivalului sau pe drumul spre sau de la Zona Festivalului, deoarece Organizatorul poate fi ținut răspunzător exclusiv pentru prejudiciile apărute în Zona Festivalului, în cazul în care sunt întrunite condițiile prevăzute în prezentele TCP pentru angajarea răspunderii Organizatorului.

 1. Dispute.

Orice conflict apărut între Organizator și Participant ca urmare a participării la Festival sau a utilizării Site-ului se va soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române.

 1. Informatii.

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator si / sau supravegheati in acest sens raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Dacă orice Produse sau Servicii sunt disponibile pentruParticipant după ora de închidere a Festivalului, atunci, începând de la momentul respectiv,Participantil poate achiziționa sau utiliza aceste produse exclusiv pe propria răspundere.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor sau pentru eventualele pagube personale produse.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea Termenilor si Conditiilor de Participare.

Nerespectarea prezentelor TCP pot duce la anularea biletului fara rambursare si eliminarea din perimetrul festivalului.

Va multumim pentru participare si va dorim distractie placuta!

Echipa Desculț în Iarbă

 

DECLARAȚIE DE ANGAJAMENT

Subsemnatul/Subsemnata,________________________________________________________________, domiciliat/ă în localitatea __________________________, strada________________________, nr. _____, bl. _____, ap. _____, județul ______________, identificat/ă cu C.I. seria _____, nr. _________________, telefon ______________, e-mail ___________________, în calitate de părinte ð / tutore ð al minorului/minorei _________________________________________, declar prin prezenta că îmi asum deplina răspundere pentru minor/minoră si permit participarea acestuia/acesteia la Desculț în Iarbă in perioada 223 – 25 iunie 2023.

Totodata, îmi asum responsabilitatea pentru (i) orice incident și vătămare pe care ar suferi-o minorul/minora datorită lipsei mele de supraveghere adecvate precum și pentru (ii) orice prejudiciu sau pagubă cauzată de către minor din culpa sa Organizatorului sau oricăror alte persoane fizice sau juridice participante în cadrul Festivalului.

Declar, de asemenea, că am luat la cunoștință de condițiile specifice impuse de către Organizatorul Desculț în Iarbă  între data de 23 – 25 iunie 2023 conținute în Termenii și Condițiile de Participare aplicabile Festivalului, în special cele cu privire la minori, și mă angajez să asigur deplina respectare a acestora.

Număr de telefon la care pot fi contactat/contactată:

_________DATA  _________________________________PĂRINTE/TUTORE_________________SEMNĂTURĂ

Event rules insert (RO) – cashless system

Politica de achiziționare în cadrul Evenimentului

 1. In cadrul Evenimentului vor exista puncte de unde Participanții pot achizitiona Produsele și Serviciile puse la dispoziție de către Organizator sau Partenerii Contractuali.
 2. Modalitatea de plată pentru Produsele și Serviciile oferite în cadrul Evenimentului sunt Tag-urile Payvent, sub forma unor bratari sau carduri. Tag-ul Payvent este o tehnologie RFID bazată pe tehnologia de plată fără numerar (Cashless) furnizata de catre partenerul nostru, Payvent. Tag-ul nu conține informații confidenţiale referitoare la titular si nu poate fi considerat ca fiind un card de debit/credit sau echivalent de plată în numerar.
 3. Prin preluarea Tag-ului Payvent, Participanții sunt de acord cu dispozițiile de utilizare din setul de „Termeni si Conditii pentru Tag-ul Payvent”, disponibil pentru consultare payvent.io, parte integrata din prezentul Regulament, și le acceptă aşa cum sunt acestea enunţate.
 4. Tag-ul Payvent este singura modalitate de plată în cadrul Evenimentului și are un singur sold de cont individual si poate fi utilizat numai pentru plățile fără numerar la Eveniment, Participanții au obligația să folosească la Eveniment doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator și Partenerii Contractuali. Plata cu numerar în perimetrul Evenimentului este strict interzisă, în afara zonelor stabilite în prealabil de Organizator.
 5. (Re)Incărcarea Tag-ului Payvent, in moneda LEI , se poate efectua prin aplicatia Payvent sau la fata locului, la punctele special amenajate si semnalizate, denumite Credit Points, utilizand numerar sau card bancar. Incarcarea Tag-ului da dreptul posesorilor de a achizitiona Produse şi Servicii disponibile în cadrul Evenimentului.
 6. In urma (re)incarcarii, conversia este: 1 LEU – 1 Punct Credit. Participanții au posibilitatea să-și încarce Tag-ul Payvent de câte ori doresc. Fiecare (re)încărcare trebuie să aibă o sumă minimă de 10 si doar o suma multipla de 10 LEI. Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 1000. Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la Credit Point imediat după (re)încărcare. După părăsirea Credit Point, nu se acceptă plângeri.
 7. Participantul are dreptul să-și verifice suma disponibilă pe Tag-ul Payvent la orice punct de vanzare al Partenerului Contractual sau al Organizatorului sau la orice Credit Point din cadrul Evenimentului.
 8. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! La (re)încărcarea cu card bancar, soldul este încărcat în LEI și convertit în valută implicită a cardului de debit/credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit/credit, altele decât în LEI.
 9. Pe site si aplicatia Payent se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub sigla Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro emise de orice bancă din lume Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. La prima plată efectuată cu cardul bancar se va solicita codul de securitate 3D Secure. În cazul în care prima plată este autorizată, plățile ulterioare se pot efectua fără codul de securitate 3D Secure. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de plati. Payvent nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră bancar.
 10. In cadrul Evenimentului, Tag-ul Payvent este considerat un instrument de plata de tip:
 •  MPV (multi-purpose voucher = cupon cu utilizare multiplă), așa cum sunt definite de către Comisia Europeana, datorită faptului că în schimbul Punctelor Credit de pe instrumentul de plată, participantul poate achiziționa doar in cadrul Evenimentului Servicii sau Produse care au cotă TVA diferită. În acest caz, încasarea de TVA se face la utilizarea punctelor de credit. Emiterea unui bon fiscal și/sau a unei facturi pentru Produsul/Serviciul achiziționat cade în sarcina Partenerilor Contractuali.
 1. În cazul în care un Participant dorește factura fiscală pentru Produsele sau Serviciile achiziționate în cadrul Evenimentului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare Partener Contractual în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii Parteneri Contractuali.

Politica de Refund pentru soldul ramas neutilizat

 1. Soldurile rămase neutilizate pot fi preschimbate în bani, prin procesul denumit Refund, doar în conformitate cu prevederile din „Termenii si Conditiile pentru Payvent Tag” si cu prezentul Regulament. Va rugam sa acordati timpul necesar si sa cititi acest document.
 2. In cadrul Evenimentului, Organizatorul:
  •  permite retragerea soldului neutilizat
  1. Procedura de Refund în locația Evenimentului constă în returnarea sumelor rămase pe Tag-ul Payvent, exclusiv in numerar, la oricare dintre Credit Points din perimetrul Evenimentului, în perioada 23.06.2023 – 26.06.2023 ora 12:00. Pentru realizarea Refund-ului, Participantul trebuie să prezinte tag-ul și să se asigure că aceasta nu prezintă urme de compromitere (exceptând cazurile agreate de Organizator).
  2. Participantii care nu si-au recuperata banii, de la unul din Credit Points, vor mai putea recupera sumele ramase pe Tag prin completarea unui formular ce va fi pus la dispozitie online.
  3. Soldul neutilizat de pe Tag-ul Payvent și nereturnat (nefiind solicitata returnarea in perioada stabilita de returnare) rămân în proprietatea Organizatorului și nu pot fi utilizate în cadrul unei alte ediții ale Evenimentulu8