Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către ASOCIATIA SMARTSTUDENT, cu sediul in TARGU MURES, str TISEI, nr 2, ap. 11, CUI 34175635,email: office@descultiniarba.ro (denumite în continuare in mod colectiv „ DESCULT IN IARBA”), in calitate de detinatori ai site-ului www.descultiniarba.ro (denumit în continuare “Site-ul”) și ai aplicației de mobil Descult in Iarba.

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (“GDPR”).

Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele personale ale furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, vizitatorilor Site-ului, utilizatorilor aplicatiei de mobil, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și parteneri și se aplică datelor colectate prin intermediul Site-ului, a aplicației de mobil, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formular de contact, formulare de acreditare, concursuri, prin utilizarea Site-ului, a aplicației de mobil sau a altor contacte off-line. Această politică de confidențialitate descrie:

  • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
  • Scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. personale;
  • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • Durata procesării acestor date;
  • Drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
  • Cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ȘI MOTIVE PENTRU PRELUCRARE

În contextul interacțiunii dvs. cu Descult in Iarba, dvs., ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dvs. personale în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți vizitator al Site-ului nostru sau utilizator al aplicației noastre de mobil

1.1. Scopurile prelucrării sunt:

1.1.1 Comunicarea cu dvs.

Este posibil să ne solicitați asistența sau să ne transmiteti comentarii, sugestii sau întrebări legate de site-ul nostru, articolele postate pe Site, aplicația de mobil și conținutul acesteia, precum și de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

De asemenea, este posibil să aplicați pentru acreditare de presă sau pentru a deveni Ambasador/ Voluntar DESCULT IN IARBA.

În aceste cazuri, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. Scopul prelucarii în acest caz este îndeplinirea acordului ca motiv al procesarii (dacă există), și, după caz, analizarea cererilor dvs. și oferirea de răspunsuri la acestea.

1.1.2. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării produselor si serviciilor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii il constituie indeplinirea unei obligații legale.

1.1.3. Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre evenimentele, conferintele, concursurile si/sau promotiile organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare.  Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apăsând “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la privacy@descultiniarba.ro     .

1.1.4. Concursuri și tombole

În situația în care vă înscrieți la concursurile și/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizați cu ocazia înscrierii la acestea. Ne întemeiem în acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

1.1.5. Pentru a monitoriza traficul, a îmbunătăți conținutul și funcționalitatea site-ului și ale aplicației de mobil

Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Utilizăm tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite să ușurăm experiența dvs. de navigare, în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea site-ului nostru web. De asemenea, folosim Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informații permit companiei Adstream să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Pentru detalii, consultați Politica noastră privind cookie-urile.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a analiza și evalua interesele și preferintele personale, pentru a personaliza experiențele dvs. de pe site și din aplicația de mobil, pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă oferi servicii potrivite intereselor și preferințelor dvs. Datele sunt folosite în scopuri statistice, operatorul nu face profiling individual, ci folosește în mod exclusiv informații agregate.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

  1. Dacă vă înregistrați pe Site pentru a primi newslettere din partea noastră – datele pe care le prelucrăm sunt: adresa de email.
  2. Daca participați la concursuri sau tombole – datele pe care le prelucrăm sunt: numele și prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa dvs. (în acest ultim caz, doar dacă este cazul – de ex. pentru livrarea premiilor).
  3. Dacă utilizați aplicația de mobil – datele pe care le prelucrăm sunt: adresa de email (în cazul în care folosiți aplicația de mobil logat), numele, data nașterii și orașul de domiciliu, poza de profil (în cazul în care completați aceste informații opționale), date încărcate pe contul de Facebook (adresă email, prieteni, poza de profil), dacă te-ai conectat cu Facebook Connect.
  4. Dacă vă înregistrați pe Site pentru a obține acreditării de presă – datele pe care le prelucrăm sunt: adresa de email, numărul de telefon, numele, organizația reprezentată.
  5. Dacă vă înregistrați pe Site pentru a vă înscrie în programele de voluntariat/ ambasadori DESCULT IN IARBA – datele pe care le prelucrăm sunt: adresa de email, numărul de telefon, numele, data nașterii și orașul de domiciliu, profile de socializare.
  6. Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor DESCULT IN IARBA

2.1. Scopurile prelucrarii sunt:

2.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

2.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

2.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

2.2.Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

3.Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri DESCULT IN IARBA

3.1. Scopurile prelucrarii sunt:

3.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si al produselor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

3.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre DESCULT IN IARBA, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri.

4.Dacă aplicați pentru un job:

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul DESCULT IN IARBA. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

Odată ce poziția s-a ocupat, distrugem toate CV-urile primite în termen de maxim 45 de zile de la data ocupării poziției.

PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., DESCULT IN IARBA vă solicită să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal de care avem nevoie în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea.

Dacă furnizați DESCULT IN IARBA datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvăluire modalitatea în care DESCULT IN IARBA intenționează să proceseze datele personale, așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.

DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți, putem:

  1. dacă este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai DESCULT IN IARBA, care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele DESCULT IN IARBA (de exemplu, pentru hosting, IT, servicii de contabilitate, servicii de procesare a platilor, consilieri juridici și financiari, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care DESCULT IN IARBA a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate și prelucrate.
    b. dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. DESCULT IN IARBA ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm DESCULT IN IARBA.
    c. dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării serviciilor pe care le-ați solicitat de la noi.

DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dvs., precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

  • șterse sau distruse în siguranță;
    sau
  • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

  • dreptul de accesare  – vă permite să obțineți confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
    dreptul de rectificare – vă permite sa obtineti de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte care va privesc, avand astfel dreptul sa obtineti completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare;
  • dreptul de ștergere / „dreptul de a fi uitat” – vă permite să obțineți ștergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul Dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal, etc.);
  • dreptul de restricționare – vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);
    dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.
  • dreptul la rectificarea datelor – aveți dreptul să ne solicitați rectificarea datelor personale incorecte și, tinând cont de scopul în care ele sunt procesate, să solicitați completarea datelor personale care lipsesc.
  • dreptul la obiecție – aveți dreptul să obiectați cu privire la procesarea datelor dvs. personale din considerente specifice situației dvs. individuale, dar numai în măsura în care temeiul legal pentru procesare e acela că procesarea este necesară: i) pentru desfășurarea unei actiuni în interesul public sau în exercițiul oricărei autorități oficiale cu care am fost investiți sau; ii) în scopul intereselor legitime urmărite de către noi sau de către o entitate terță. Într-un astfel de caz noi vom înceta procesarea datelor personale, cu excepția situației când putem demonstra considerente legitime convingătoare pentru procesare care au precedență în raport cu interesele, drepturile și libertățile dvs., sau atunci când procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea și apărarea revendicarilor legale.
  • dreptul la retragerea consimțământului – în măsura în care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimțământul dvs., aveți dreptul să îl retrageți în orice moment. In cazul în care vă retrageți consimțământul acordat, noi vom înceta procesarea datelor dvs. personale, în afara cazurilor și în măsura în care continuarea procesării este permisă sau obligatorie în conformitate cu reglementările de protecție a datelor în vigoare sau cu alte legi și reglementări care se aplică în acest context. Dacă vă abțineți de la furnizarea consimțămintelor necesare sau, dacă vă retrageți ulterior din aceste consimțăminte, acest lucru poate avea ca o consecință faptul ca nu veți mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.
  • dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor – aveți dreptul să înregistrați oricând o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor.
    Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
    Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Bucuresti, Romania, Tel: 031 805 9211 www.dataprotection.ro

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dvs. menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator de date, o solicitare scrisă la Asociatia SmartStudent, cu sediul in Targu Mures, str Tisei, nr 2, ap. 11, CUI 34175635,email: office@descultiniarba.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

MODIFICĂRI

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 23 mai, 2018. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare în termen de 2 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui Site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri web, trebuie să citiți propriile politici de confidențialitate.

INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dvs. cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dvs. în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă, folosind următoarele date de contact: privacy@descultiniarba.ro.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.